Babszem Bérlet

Babszem bérlet

A 6-12 éves korosztály számára!

szeptember 25. szerda 10.00 

Múzsák Társulat: Keszekusza varázspálcája – zenés mesejáték

Keszekusza varázsló és Teszetosza manó barátaikkal, Pillangóval, Katicával, Szentjánosbogárral és Hangyával együtt Kerekerdőben élnek. A biztonságot nyújtó varázslólak a tavaszi ébredés után felbolydul, ugyanis az erdőbe látogató emberek figyelmetlenségük miatt folyamatos galibát okoznak az ott lakóknak. A habókos erdei varázslóra vár a feladat, hogy visszaállítsa a békét Kerekerdőben, de ugyan mihez kezd egy mágus az elvesztett varázspálcája nélkül?

Jegyár: 900 Ft/fő

október 9. szerda 10.00 

Zanotta Art: Brémai muzsikusok – Interaktív mesejáték

Ki ne ismerné ezt a történetet, melyben a fedél nélkül maradt állatok elindulnak szerencsét próbálni. A kalandos játék során jelmezeket öltve, két színésszel és egy zenésszel, valamint a gyerekekkel közösen játsszuk el a szamár, a kutya, a cica és a kakas történetét, míg végül a brémai erdőben elűzik a rablókat és megtalálják az új és boldogabb életet.

Jegyár: 900 Ft/fő

november 13. szerda 10.00 

VSG Táncszínház: A szépség és a szörnyeteg – táncmese

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

Feldolgozásunkban fő szerepet kap az elfogadás, az empátia és a nem külső jegyektől függő szeretet, amely a SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG meséjének egyik legfontosabb üzenete.

Jegyár: 1000 Ft/fő

A bérlet ára: 2700 Ft/3 előadás

MEGOSZTÁS