ONLINE! Blaskó Bence festőművész kiállításmegnyitója
április 2. csütörtök 18:30

“Szeretném, hogyha szeretnének

S lennék valakié” (Ady Endre)

című kiállításának a megnyitóját a Cziffra Központban.
A technika segítségével egy virtuális megnyitót tartunk a képekből és reméljük, hogy hamarosan személyesen is lehetőségünk lesz látni ezeket a csodálatos festményeket. 

Április 2. Az Autizmus Világnapja. Ez alkalommal tekintsék meg Blaskó Bence autizmussal élő festőművész hallgató virtuális kiállítását. Fogadják szeretettel a képeket. Ezek olyan “ablakok”, melyek betekintést nyújtanak ebbe a furcsa, ismeretlen belső világba. Egy szeretetre vágyó, szeretet sugárzó fiatalember festményeit láthatják, aki szeretné elmondani, amit szavakkal nem tud. Megmutatni magát, azt a bonyolult, belső világot, melyben ő él. Ha Bence képeit nézzük, ne keressük bennük Barcsay anatómiáját, inkább a megszokottól való elrugaszkodást, a színek bátor és néha különös használatát, a kevésbé tudatos, mint inkább ösztönös térkitöltést, a karakterek merész felmutatását. 
Az a felszabadultság látszik a képein, ami az életben nem a sajátja. Oldódik benne munka közben az a lelki görcs, ami akadályozza őt a társadalmi eligazodásban, elbizonytalanítja az emberi kapcsolatteremtésben. Kérjük, ezekkel a gondolatokkal tekintsék meg ezt a különleges helyzetben készített kiállítást.” (Blaskó Borbála)

A videó itt tudja megtekinteni!

További információk a művészről: www.blaskobence.hu

MEGOSZTÁS