FONTOS INFORMÁCIÓ

Tisztelt Látogatóink, Partnereink!

A koronavírus elleni védekezés érdekében Magyarország Kormánya 2020. március 11-én rendkívüli jogrendet léptetett életbe, veszélyhelyzetet hirdetett ki. Az ezzel kapcsolatos kormánydöntések értelmében a Klauzál Házban is meg kellett hoznunk néhány intézkedést.

A Klauzál Ház, a Cziffra Központ, a Barlanglakás, illetve a Nagytétényi Helytörténeti Kiállítótér 2020. március 17-től nem látogatható. A tervezett rendezvények elmaradnak, azokat elhalasztjuk, későbbi időpontban rendezzük meg.

A 46. Budafok-Tétényi Tavaszi Fesztivál megrendezését 2020. májusáról az őszi időszakra halasztjuk.

A kerületi majálist nem tartjuk meg.

Fenti intézkedések visszavonásig maradnak érvényben.

A már megváltott jegyekkel kapcsolatban külön tájékoztató készül. Kérjük látogatóinkat, hogy kérdéseikkel ne személyesen keressék fel intézményünket, személyes ügyintézésre csak a veszélyhelyzet elmúltával lesz lehetőség! Kérdéseikkel forduljanak munkatársainkhoz az info@klauzalhaz.hu  elektronikus levelezési címen.  

Folyamatosan tájékoztatjuk Önöket Facebook oldalunkon és weboldalunkon az előadások új időpontjáról, valamint az egyéb információkról.

Intézkedéseinket látogatóink egészségének védelme érdekében hoztuk meg.

Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy Önök a veszélyhelyzet elmúltával ismét tartalmas, élményt adó, értékes programok közül válogathassanak.

Számítunk együttműködésükre, szívből reméljük, hogy a jövőben is intézményünk látógatói maradnak!

 

Tisztelettel:

Gazdik István

igazgató

Budapest, 2020. március 17.

 

 

MEGOSZTÁS