ELHALASZTVA! Cziffra György Emlékkoncert
november 21. szombat 19.00

A miniszterelnöki bejelentés értelmében a rendezvényt nem tudjuk megtartani a tervezett időpontban.
Budafok-Tétény Önkormányzata a művészek és a vendégek egészsége védelmének figyelembevételével a halasztást látja megoldásnak.

Cziffra György Magyar Örökség díjas és Liszt Ferenc díjas magyar zongoraművész, az egyik legjelentősebb és világszerte ismert magyar zenei előadóművész.

Balázs János egyike a legkeresettebb és legsikeresebb zongoraművészeknek, a világ neves koncerttermeinek állandó szereplője. 2019-ben, 31 éves korában Kossuth-díjat és Fiatal Steinway-művész címet kapott. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zongoratanszékének adjunktusa.

Vida Mónika Ruth fiatal kora ellenére a legtöbb európai országban koncertezett már. 14 éves volt, amikor megnyerte élete első nemzetközi versenyét Szerbiában. Többszörös győztese hazai és nemzetközi zongora, orgona – és kamarazene versenyeknek.

Mácsai János magyar zenetörténész, hangszer-restaurátor. A hangszerrestaurálást hollandiai ösztöndíjas tanulmányai során sajátította el. Elvégezte a Zeneakadémia doktori iskoláját, majd a Magyar Tudományos Akadémia Zenetudományi Intézetében dolgozott.

A koncertre a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon a  juhasz.krisztina@klauzalhaz.hu e-mail címen.

MEGOSZTÁS