FONTOS INFORMÁCIÓ

Tisztelt Látogatóink, Partnereink!

 A koronavírus járvány elleni védekezéssel kapcsolatos parlamenti és kormánydöntések értelmében a Klauzál Házban is meg kellett hoznunk néhány újabb intézkedést.

 A Klauzál Ház, a Cziffra Központ, a Barlanglakás, illetve a Nagytétényi Helytörténeti Kiállítótér 2020. november 11-től (szerda) nem látogatható. A tervezett rendezvények és tanfolyamok elmaradnak.

 Fenti intézkedések 30 nap időtartamra vonatkoznak, de meghosszabbíthatóak.

 Kérjük látogatóinkat, hogy kérdéseikkel ne személyesen keressék fel intézményünket, személyes ügyintézésre csak a korlátozások feloldása után lesz lehetőség! Kérdéseikkel forduljanak munkatársainkhoz az info@klauzalhaz.hu  elektronikus levelezési címen.

 MEGVÁLTOTT JEGYEK VISSZAVÁLTÁSA:

  •  Az interticket rendszerében vásárolt jegyeket automatikusan visszatérítjük.
  • Amennyiben a Klauzál Ház információs pultjánál személyesen vásárolta meg belépőjegyét, úgy a jegy@klauzalhaz.hu e-mail címre küldje el szkennelve vagy fotózva a belépőjegyet (jól látható legyen a vonalkód) a bankszámla számával és lakcímével együtt és 15-20 munkanapon belül visszautaljuk a jegy árát. A Klauzál Színház Bérlet árát arányosan térítjük vissza (azaz két elmaradt előadást).

 Folyamatosan tájékoztatjuk Önöket Facebook oldalunkon és weboldalunkon az aktuális információkról.

 A veszélyhelyzet fennállása alatt a világhálón rendszeresen közzéteszünk kulturális tartalmakat. Kérjük, kövessenek minket!

 Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy Önök a járvány elmúltával ismét tartalmas, élményt adó, értékes programok közül válogathassanak intézményeinkben is.

 Intézkedéseinket látogatóink egészségének védelme érdekében hoztuk meg.

 Számítunk együttműködésükre, szívből reméljük, hogy a jövőben is intézményünk látogatói maradnak!

 Tisztelettel:

 Gazdik István

 igazgató

MEGOSZTÁS