Bach Mindenkinek Fesztivál
Március 30. szerda 19.00

Bach Mindenkinek Fesztivál
Flautett fuvolakvartett
Házimuzsika Bachhal

A Bach Mindenkinek Fesztivált 2015 óta rendezik meg, hogy a klasszikus zene óriásának alkotásain át örömet, érzelmi teljességet és a kulturális összetartozásunk emelkedettségét vigyék el minél több emberhez határainkon innen és túl. A Kárpát-medence magyarságát immár hagyományosan átfogva, nagyszerű zenekarok és csodás – a missziónkért elkötelezett – művészek sokaságával dolgoznak együtt.
A Flautett Fuvolakvartett 2010-ben alakult a győri Széchenyi István Egyetem Művészeti Karának hallgatóiból. Tanáruk, Ittzés Gergely támogatásával indult útjára, aki azóta is a mentoruk.
Tagok: Ernyey-Balogh Júlia, Gedai Eszter, Kovács Kinga, Réman Zsófia.
Repertoárjuk a zeneirodalom széles spektrumát öleli fel: a barokk muzsikától kezdve a kortárs művekig minden stílusban szívesen játszanak.
Céljaik közé tartozik a fuvolakvartett műfajának magas színvonalú művelése, repertoárjának bővítése és a zene eljuttatása minél szélesebb körű közönséghez.

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött, mely a +36-1-226-0559 telefonszámon vagy a juhasz.krisztina@klauzalhaz.hu e-mail címen lehetséges.

MEGOSZTÁS